В економіко-технічному інституті Імені Роберта Ельворті, що є членом КРТПП, для абітурієнтів організували День відкритих дверей.

Молодь знайомилася з умовами вступу в формі бакалаврату та з електронною подачею документів на навчання з повним циклом підготовки фахівців і наступного їхнього працевлаштування до першого на Кіровоградщині приватного вишу, раніш інституту комерції.

За словами доцента Сергія Дубровського, призначеного цьогоріч на посаду ректора, інститут має всі передумови для забезпечення освітнього процесу. Зокрема, відповідну навчально-матеріальну базу, бібліотеку, гуртожиток, команду молодих амбітних викладачів, які роблять усе належне задля того, щоб став виш прозорим в інформаційному полі не тільки для області, а й України. Добре. що студенти проходитимуть практику безпосередньо в Кропивницькому.

Промислові підприємства слідкуватимуть за технологічними тенденціями, обираючи для себе відповідний продукт, а отримання міжнародної сертифікації свідчитиме про якість надання послуг здобувачам освіти.

Прикметно, що інститут є єдиним освітнім закладом у Кропивницькому з грантовою системою. Як результат кращі студенти за рейтингом отримують від фонду гранти: 100 відсотків і 50 відсотків, а їхнє навчання поєднуватиметься з роботою за фахом починаючи вже з третього курсу.

Для успішної реалізації планів ПрАТ «Гідросила ГРУП», як одне з найбільших виробників високотехнологічних гідравлічних машин силового типу, підписано договір із інститутом щодо співробітництва у сфері підготовки фахівців. У ньому передбачено, зокрема, широке впровадження системи дуальної освіти, стажування викладачів, організацію і проведення різних семінарів, тренінгів, удосконалення форм навчання студентів, наукової діяльності, організації і проведення дозвілля, особистісного розвитку за сприяння Благодійного фонду «Ельворті».

І це не все, бо ЕТІ планує розвивати на засадах ділового партнерства стосунки із європейськими освітніми закладами.

Не можна оминути увагою молодого і незаангажованого ректора, який у процесі кількагодинного спілкування створив неповторну творчу атмосферу серед абітурієнтів та їхніх батьків, дав їм вичерпну інформацію з питань вступу та спеціальностей у Економіко - технічному інституті імені Роберта Ельворті.

За матеріалами видання "З перших уст"

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "