Сьогодні у м. Одесі розпочався українсько-польський економічний форум на тему «Перспективи співпраці України та Польщі: реалізація спільних ініціатив та проектів у сфері транспорту та енергетики», співорганізатором якого виступила ТПП України.

У відкритті форуму взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Президент Республіки Польща Анджей Дуда, президент ТПП України Геннадій Чижиков.

«Україна і Польща мають стратегічні відносини та співпрацюють багато років. І що саме головне – співпраця стає все більш активною та глибокою», - відзначив Геннадій Чижиков, відкриваючи форум. Він подякував Президентам держав за увагу, яку глави держав приділяють торгівельно-економічній співпраці між Україною та Польщею, налагодженню співробітництва між підприємствами країн.

«В Умовах коронакризи надзвичайно високе значення ми приділяємо співпраці підприємств на рівні країн. Українсько-польський діловий форум, що відкрився сьогодні в Одесі за участі Президента України та Президента Республіки Польща, засвідчує, що така співпраця цікава не лише бізнесу, а й вищому керівництву наших держав. Зацікавленість польської сторони вказує на те, що ми маємо перспективи та можливості для розвитку, треба лише реалізовувати їх», - прокоментувала подію президент КРТПП Ірина Саєнко. Вона додала, що Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата готова до співпраці та надання допомоги усім підприємствам та організаціям, що зацікавлені у розвитку економіки центрального регіону України.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "