Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата виступила як один із спонсорів забігу Krop River Trail, що проходив у м. Кропивницькому 11 жовтня.

Цьогорічний Krop River Trail став другим щорічним забігом по бездоріжжю з дистанціями 5, 12 та 20 км. Ініціювали забіг представники громадської організації "Клуб прогресивних ініціатив". Учасники з різних регіонів України долали маршрути природними стежками, серед краєвидів заміської частини Кропивницього – від міського саду вздовж річки Сугоклії, до міського кар’єру та Завадівки.

Сьогодні у КРТПП завітали представники ГО «Клуб прогресивних ініціатив» Іван Поліщук і Станіслав Зелінський. Вони подякували президенту Палати Ірині Саєнко за підтримку молоді обласного центру, а на знак вдячності вручили медаль забігу.

«Ми й далі будемо мотивувати молодь, підтримувати її ініціативи, де потрібно - вчити і підказувати, а де є необхідність – допомагати фінансово. Успіх держави - в успішності її молоді. Про це варто пам’ятати!», - наголосила Ірина Саєнко.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "