mrija122 листопада в облдержадміністрації відбулося засідання Наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва в області під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової. Учасники засідання розглянули одну заявку щодо надання фінансової допомоги ТОВ "Швейне виробництво "Мрія Є" для реалізації бізнес-проєкту.

"Мрія Є" розвиває бізнес у Кропивницькому та в Долинській. Поданий проєкт передбачає підвищення продуктивності виробництва за рахунок застосування вишивального обладнання.

За словами директора ТОВ "Швейне виробництво mrija2"Мрія Є" Інни Чижик, підприємство планує спрямувати фінансову допомогу РФПП на придбання двох нових вишивальних машин, які необхідні для оздоблення корпоративного одягу, виготовлення текстилю для ресторанів і готелів, а також подарункових виробів. У результаті реалізації бізнес-плану буде створено 10 нових робочих місць. 

Після обговорення поданого заявником бізнес-плану члени Наглядової ради РФПП вирішили надати фінансову допомогу на зворотній основі за рахунок коштів фонду для реалізації зазначеного проєкту.

" "