У період з 5 по 10 листопада в Китаї відбудеться міжнародна виставка «China International Import Expo». На сьогодні всі виставкові площі, а це понад 240 тис. кв.м, заброньовані компаніями з понад 100 країн світу. Більше 100 тис. представників бізнесу Китаю вже зареєструвались для участі в цьому заході.

 

Україна теж долучилась до вищезгаданої події світового масштабу. На національному та комерційних стендах більше ніж 120 вітчизняних компаній і брендів представлятимуть власну аграрну продукцію та продукти харчування, обладнання та послуги різних галузей промисловості, інноваційні розробки та інше.

Головною подією для України в рамках проведення виставки стане візит офіційної та ділової делегації представників міністерств, відомств, органів місцевого самоврядування та бізнес-кіл України до Китаю на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром - Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим.

Організаційну підтримку візиту надають Мінекономрозвитку України, МЗС України, Офіс з просування експорту та Посольство України в Китаї. Розпорядником візиту визначено ТПП України.

Ділова та офіційна місія до Китаю відбудеться в період з 3 по 9 листопада 2018. В рамках візиту українська делегація візьме участь в роботі Українсько-Китайського Економічного Форуму, який відбудеться 6 листопада в Шанхаї та 8 листопада в Пекіні.

За підтримки Міністерства комерції КНР та Китайської ради з розвитку міжнародної торгівлі (CCPIT) будуть організовані бізнес-зустрічі для українських компаній. Очікується, що понад 300 представників бізнесу та влади Китаю візьмуть участь у Форумі та ділових переговорах.

Для представників української делегації передбачено візити на галузеві підприємства.

Участь в місії надасть можливість ознайомитися з останніми світовими тенденціями в різних галузях, отримати інформацію про нову продукцію і послуги, презентувати власну продукцію на національному стенді, а також налагодити ділові відносини з китайським та іноземними партнерами під час роботи Форумів.

З питань участі просимо звертатись до Торгово-промислової палати України:
- Голята Андрія: +380 (67) 662-96-56, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
- Малаховської Станіслави: +380 (44) 279-17-50, (067) 232-92-20, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

Вартість участі становить 3280 доларів США за особу (при одномісному проживанні) та 2800 доларів США (при двомісному). Вартість включає перельоти, трансфери, проживання, участь в ділових заходах, а також культурну програму.

Зважаючи на обмежений період часу для формування делегації, бажано розглянути пропозицію якнайшвидше. Це дозволить більш якісно опрацювати цільову аудиторію та забезпечити проведення ділових зустрічей під час форумів.

Програма візиту

Реєстрація на участь

Інформація на сайті ТППУ

Інформація на сторінці ТПП України в facebook 

 

" "