lis-1Як інформує Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства (член Кіровоградської РТПП), 19 грудня відбулося відкриття передноворічного лісового ярмарку.

Першими святкову зелену продукцію представили працівники Оникіївського лісгоспу. Окрім новорічних сосен лісівники пропонували у своєму павільйоні ялинки у горщиках, лікарські трави, горіхи, пучки калини, варення з лісових ягід, дерев’яні та глиняні сувенірні вироби. Гостей на ярмарку вітали зі святом та розважали народними піснями й танцями самодіяльні артисти з колективу «Іванівські кумоньки» Іванівського будинку культури разом із Святим Миколаєм. Лісівники частували відвідувачів смаколиками та лісовим чаєм із самовару, а ще дарували на згадку про свято власноруч виготовлені подаруночки і lis-2бажали всім гарних новорічних свят разом з ялинкою від лісівників.

Із сьогоднішнього дня між лісгоспами розпочався конкурс на кращу організацію ярмаркового заходу. За результатами роботи передноворічних ярмарків конкурсна комісія підіб’є підсумки та визначить, як розподіляться місця між підприємствами-учасниками. Братимуться до уваги кількість реалізованих новорічних ялинок, сума надходжень від їх реалізації та організаційний рівень проведення заходу.

           lis-3              lis-4 

Прес-служба / 20.12.2016

" "