st-fim 1У КРТПП завершився очний етап ІІ міського бізнес-турніру для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми», в результаті якого стали відомі імена учнів, які представлятимуть місто на Всеукраїнському рівні.

Очний етап турніру тривав з 9 по 11 лютого 2017 року. Кращих визначали з-поміж 22 учнів-фіналістів з 9 загальноосвітніх закладів обласного центру, які успішно пройшли заочний тур.

st-fim 2За словами організаторів, взяти участь в турнірі цього року отримали можливість й наставники юних бізнесменів. Змагання серед вчителів проходили окремо. 10 найкращих відзначили під час церемонії нагородження переможців очного етапу.

Згідно умов турніру, за допомогою бізнес-симулятора ViAL+,  кожен учасник створив власну тренінгову компанію з виробництва молочної продукції. Завдання створених учасниками компаній конкурувати між собою протягом визначеного терміну.

st-fim 3Ще одним цьогорічним нововведенням стало створення учасниками рекламних роликів своїх компаній, які можна переглянути на Youtube-каналі турніру (Міський бізнес-турнір у м. Кропивницький). Автори найкращих робіт отримали призи від організаторів турніру.

Змагання складалося з 20 періодів по 20 хвилин. Один період у віртуальному середовищі відповідав періоду в один квартал в реальному світі. В останній день очного етапу, в КРТПП, пройшли чотири завершальні періоди змагань етапу. Юні стратеги поводили себе як справжні бізнесмени: вели переговори, укладали угоди тощо.

За перебігом змагань особисто спостерігав генеральний директор Компанії інтелектуальних технологій Віталій Паздрій.

st-fim 5Після змагань, поки організатори визначали кращих, віце-президент КРТПП Олег Хмуренко ознайомив учасників турніру з роботою Кіровоградської РТПП, яка не перший рік служить мостом між бізнесом та владою, а також повідомив, що майбутні бізнесмени можуть звертатися зі своїми ідеями до експертів КРТПП за методичною допомогою.

st-fim 4За результатами очного етапу турніру визначили переможців, які представлятимуть місто на Всеукраїнському турнірі. Третє місце посіла Аліна Пахаєва з колегіуму. Срібло дісталося Валентину Болілому з четвертої школи. А переможцем став також учень ЗОШ №4 Денис Котов, який вже має досвід участі у Всеукраїнському турнірі.

Крім того, вчителя і батька переможця – Ігоря Котова – визнали кращим у змаганні наставників.

Заохочувальні ж подарунки отримали всі фіналісти та їхні вчителі. А півфіналістами Всеукраїнського турніру, який стартує вже за тиждень, окрім трьох призерів, стали ще й учасники, що посіли четверте та п’яте місця.

st-fim 6Відзнаки та подарунки фіналісти та переможці турніру отримали з рук, Народного депутата України Костянтина Яриніча, президента КРТПП Ірини Саєнко, начальника управління освіти міськради Лариси Костенко та генерального директора КІНТ Віталія Паздрія.

Нагадаємо, бізнес-турнір «Стратегія фірми-2017» в обласному центрі проходив за підтримки управління освіти міської ради, Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати та народного депутата України Костянтина Яриніча.

st-fim 7   st-fim 8

st-fim 9   st-fim 10

st-fim 11   st-fim 12

 st-fim 13   st-fim 14

" "