zovnishservice 2 050 2017 titleВийшов друком черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

У журналі розміщено матеріали про закордонні поїздки експертів та членів КРТПП, що відбулися протягом другого кварталу 2017 року, та їх результати. Серед цих поїздок виділяються два візити до КНР та підписання документів про співпрацю з китайськими партнерами, відвідування Всесвітньої виставки у Казахстані, а також виставки «China Homelife Poland 2017».

У новому номері можна ознайомитись з переліком усього, що потрібно для подорожей Європою за умов безвізового режиму, а також дізнатися думку експерта з приводу репутаційних ризиків бізнес-суб'єктів та підтримки репутації в бізнесі.

Крім того, у матеріалах номера висвітлено головні події та новини Палати за другий квартал. Серед них: науково-практична конференція, присвячена обговоренню пріоритетів і потенціалу розвитку Кіровоградщини на період до 2025 року, форум візуальної індустрії та конкурс реклами серед вихованців літньої школи «Бізнес-лідерство», який підтримала КРТПП.

Описано у номері й інші події, партнером яких виступила Палата: Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Квітка України», регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2017», конкурс краси «Міс Принцеса Кіровоградщини 2017», а також «День вуличної музики» в обласному центрі.

Традиційно в журналі розміщено матеріали членів Палати та інформацію про її нових членів, а також комерційні пропозиції зарубіжних підприємств.

Запрошуємо усіх бажаючих розмістити інформацію про ваш бізнес, успіхи, досягнення, комерційні пропозиції та новини.

Журнал "Зовнішсервіс" №2 (050) 2017 р. <<завантажити номер>>
Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом
"Зовнішсервіс"!

" "