Practice-IIЦентр підтримки бізнесу м.Кропивницький на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати запрошує Вас 11-13 жовтня взяти участь у тренінгу "Практикум з експорту та документарні операції", що входить до циклу тренінгів з розвитку експорту.

Якщо ви маєте намір поліпшити свої навики керування експортними операціями та прийняття поінформованих рішень щодо оцінки ринків та управління ризиками під час здійснення платежів рекомендуємо долучитися до учасників тренінгу.

Тренінг проводить Джонатан Іен Уолден, головний консультант з питань митниці та спрощення торгівлі фірми Crown Agents.

Дж. Уолден має значний досвід у сфері сприяння експорту та торгівлі. Він працював у галузі зовнішньої торгівлі та логістики 35 років. Серед компаній, у яких він проводив тренінги – такі підприємства, як BP Chemicals, Motorola, SITPRO, Wogen Resources, Lin Pac, Bibby Trade Finance, Corus Steel, Lucas Varity and Molton Brown, Tyco Safety Products, British Gypsum, Effemex (Mars), Pentland Chasseures, Adidas, General Dynamics, Xerox.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/72674104428355 до кінця робочого дня 5 жовтня 2017 р. Просимо взяти до уваги, що кількість учасників є обмеженою.

Анонс тренінгу - завантажити...>>>
Програма тренінгу - завантажити...>>>

Захід відбудеться за адресою: вул.Преображенська, 79-А, 2 поверх, каб.215.

Детальна інформація за телефоном: (050) 604-80-02 - Мілана Алимова
електронна адреса - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

eubankeu4businessПрограма реалізується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
Ініціатива EU4Business об'єднує усі програми ЄС, спрямовані на підтримку малих і середніх підприємств у регіоні Східного партнерства, до якого входять ЄС, його держави-члени і шість країн-партнерів: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті www.eu4business.eu
" "