ban ebrr 20171211Центр підтримки бізнесу м. Кропивницький оснований на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати запрошує Вас 11-14 грудня взяти участь у тренінгу "Енергоефективність у промисловості", що входить до циклу тренінгів з енергоефективності.

Захід проходитиме за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Bsuiness.

Якщо ви маєте намір набути нових знань з енергоефективності та енергоаудиту, вдосконалити форми та методи вашої діяльності у цій галузі, рекомендуємо долучитися до учасників тренінгу. Після закінчення курсу Ви навчитеся проводити енергоаудити у такій формі, яка дасть змогу малим та середнім підприємствам визначати пріоритетність заходів з енергоефективності та включати їх у свої плани розвитку.

Тренінг проводять 4 експерти з фірми LDK Consultants Engineers and Planners, які мають значний досвід роботи у сфері енергоефективності та енергоаудиту.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://form.jotformeu.com/73176920933360 до кінця робочого дня 7 грудня 2017 р. Просимо взяти до уваги, що кількість учасників є обмеженою.

Анонс тренінгу ...>>> 
Програма тренінгу ...>>>

Захід відбудеться за адресою: вул. Преображенська, 79-А, 2 поверх, каб.214.

Детальна інформація за телефоном: (050) 612-33-98 – Ігор Філіпов
електронна адреса - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

eubankeu4businessПрограма реалізується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
Ініціатива EU4Business об'єднує усі програми ЄС, спрямовані на підтримку малих і середніх підприємств у регіоні Східного партнерства, до якого входять ЄС, 1. Люди предпочитают играть в лицензионных онлайн казино, где есть сотни игровых автоматов от известных провайдеров. Лучше всего искать проверенные сайты с лицензией и быстрым выводом на Приватбанк или телефон, а так же с бездепозитными бонусами и фриспинами . його держави-члени і шість країн-партнерів: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті www.eu4business.eu
" "