zahod spr23 березня 2018 року з 10:30 до 15:00 запрошуємо взяти участь у тренінгу "Заходи із сприяння торгівлі", який реалізується Інститутом економічних досліджень і політичних консультацій за підтримки проекту "Діалог зі сприяння торгівлі" та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Тренінг відбудеться в приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати за адресою: м. Кропивницький (Кіровоград), вул. Преображенська, 79-А, кімната 214.

У першій половині заходу учасники дізнаються про інструменти фінансового сприяння зовнішньоекономічній діяльності (документарні розрахунки: інкасова та акредитивна форма, банківські гарантії). Експерти проекту розкажуть про інструменти захисту від недобросовісної конкуренції (антидемпінгові, компенсаційні та спеціальні заходи) та про механізми їх застосування.

Друга половина тренінгу буде присвячена кооперації виробників часнику. Голова СОК "Часниковий кооператив УКрАп" Анна Морозова детально розповість учасникам заходу про переваги кооперації виробників часнику, про можливості та переваги експорту часнику. EscortZone

Участь у заході безкоштовна.

Програма тренінгу ... >>>

Реєстрація на захід за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у довільній формі, де вказати П.І.Б. учасника, назву підприємства та контактний номер телефону.
Довідки за тел. 0522-35-18-56, 066-952-70-17.

" "