Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата пропонує представникам ділових кіл регіону на пільгових умовах відвідати наймасштабнішу міжнародну виставку китайської продукції "China Homelife Show 2018", яка з 6 по 8 червня 2018 року відбудеться у м. Варшава (Республіка Польща).

ban china homelife poland 2

Новиною цього року буде створення торгової платформи для малих і середніх підприємств. Завдяки цій платформі контакт з китайськими виробниками може здійснюватися 24 години на добу протягом 365 днів на рік, а доступ до пропонованих продуктів стане ще більш простим і зручним.

В рамках цієї платформи товари з Китаю будуть реалізовуватися зі складу в Польщі, за підтримки місцевого бюро обслуговування клієнта, а також спеціально створеної для цього інформаційної лінії, які гарантують поставку товарів протягом 48 годин в невеликих кількостях і за дуже привабливими цінами. В цьогорічній виставці візьмуть участь близько 1500 перевірених і надійних виробників, які запропонують кілька десятків тисяч високоякісних продуктів: текстиль та одяг, товари для домашнього господарства та сувеніри, побутову техніку, будматеріали, машини та інструменти, меблі, освітлення і електроприлади, продукти харчування і автозапчастини.

Протягом виставки також відбудуться лекції та майстер-класи на тему ведення бізнесу з китайською стороною.

Під час поїздки, яку організовує КРТПП заплановано: відвідування виставки, бізнес зустрічі в форматі В2В, участь представників делегації в роботі семінарів та конференцій, отримання кваліфікованих консультацій з організації імпорту з Китаю.

Учасникам, що увійдуть до складу делегації, безоплатно будуть надані проїзд на автобусі за маршрутом Кропивницький - Варшава - Кропивницький, проживання та харчування протягом однієї доби, а також послуги перекладачів та участь в лекціях під час виставки.

З питань участі звертатися до управління зовнішньоекономічної діяльності Кіровоградської РТПП за телефонами (0522) 35-18-56 або (050) 488-4443 до 31 березня 2018 року.

" "