Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня, що є членом Кіровоградської РТПП, створила власну короткотермінову програму реабілітації опорно-рухової та неврологічної системи.

photo 2023 04 17 16 26 59На переконання досвідчених фахівців закладу, передбачені програмою заходи підійдуть як військовослужбовцям, які пройшли лікування після поранень, так і воїнам, які мають намір використати час у відпустці для покращення власного здоров'я та самопочуття, компенсувати шкоду, завдану стресом і фізичними навантаженнями.

Більше про програму на сайті Знам'янської обласної бальнеологічної лікарні: https://zoblkp.com.ua/blog/korotkoterminova-reabilitatsiya-vijskovosluzhbovtsiv-maksimalne-vidnovlennya-za-7-dniv

КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради –  багатопрофільний санаторій, який надає послуги з реабілітації та відновлюючого лікування. Здравниця має 55 - річний досвід лікування захворювань та травм опорно-рухового апарату і нервової системи з використанням природної мінеральної радонової води з місцевих джерел.

Адреса санаторію КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради: вулиця Героїв Чорнобиля, 6, Знам'янка, Кіровоградська область, 27403.

Телефон для бронювання: +38 (067) 520-46-06.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "