12 лютого 2021 року о 12:00 відбудеться Онлайн-бізнес-конференція «ПЕРСПЕКТИВИ СПІВРОБІТНИЦТВА: УКРАЇНА - АЛБАНІЯ» за участю українських і албанських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Албанії.

 

60103657edc9c739494382

Захід організовується у співпраці з Посольством України в Республіці Албанія, Торговою палатою Албанії та іншими партнерськими організаціями.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-албанського економічного співробітництва, секцію Q&A та секторальні робочі групи. Під час зустрічі будуть обговорюватися питання двостороннього торговельно-економічного співробітництва албанських та українських компаній, привабливості інвестиційного клімату України та Албанії, сфери взаємовигідної кооперації тощо. Основні сфери, які плануються до обговорення та переговорів:

- Туризм;

- Харчова промисловість;

- Експортно-інвестиційний потенціал України.

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований.

Формат зустрічі - онлайн та офлайн для спікерів.

Зареєструватись на участь у конференції

Вартість участі 360 грн.(вкл.ПДВ)

Зустрічі у форматі онлайн відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на електронну пошту за день до події.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "