19 серпня, на Яблучного Спаса та у День пасічника, у Кіровоградській торгово-промисловій палаті відбудеться медова виставка-ярмарок та форум пасічників «KROPhoney fest – 2021».

1708 130 пасічників Кіровоградщини представлять свою продукцію: мед, крем-мед, пилок, прополіс, горіхи з медом, медові напої, свічки, варення, медові хлібобулочні вироби, продукцію для фіто- та апітерапії, технічні засоби для бджільництва, а також плодово-ягідну продукцію.

Відвідувачів вітатимуть родинний ансамбль бандуристів, актори театру ім. М. Л. Кропивницького, обласного театру ляльок, артисти обласної філармонії, хореографічний колектив «Карамель», народний аматорський фольклорний ансамбль «Ексампейя», важкоатлети та гімнасти

На ярмарку діятимуть розважальні локації. На дітей чекатиме програма від академічного обласного театру ляльок та флешмоби. Діятимуть майстер-класи з виготовлення медових напоїв, розпису медових пряників, викачки меду, 3D-друку. Бажаючі зможуть придбати сувенірну продукцію із власним фото (чашки, футболки).

Протягом дня, з 10.00 до 18.00, будуть проходити неймовірні тестдрайви кросоверів Volvo, де буде продемонстровано інноваційні рішення технологічності та безпеки модельного ряду Volvo: ХС90,ХС60,ХС40. Для реєстрації на тест-драйв телефонуйте: 095 28 74 071 або реєструйтесь на сайті https://kherson.volvocarsdealer.com/test-drive.

Початок торгівлі з 8.00. Офіційне відкриття ярмарку о 8.30. А о 9.20 продукцію, представлену на ярмарку освятить протоієрей Петро Сидора. Орієнтовна програма виставки-ярмарку.

О 10.00 у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбудеться відкриття форуму пасічників, під час якого відбудуться тематичні панельні дискусії. Програма форуму.

Ярмарок проводитиметься на території Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, що знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-а (біля дитячої обласної лікарні).

Дістатися можна маршрутками № 5, 8, 103, 118, 126, 284 (зупинка обласна дитяча лікарня).

Приходьте! Буде недорого, цікаво та весело!

Звертаємо увагу! Ми додержуємося вимог адаптивного карантину!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "