20 жовтня 2021 року о 10:00 годині в рамках проведення ІХ засідання Українсько-чеської змішаної  комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва в ТПП України відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум. 

18102021Чеську бізнес-делегацію, до якої входять представники різних секторів економіки,  очолюють президент Конфедерації промисловості та транспорту Ярослав Ганак та голова Ради директорів палати економічних відносин з країнами СНД Франтішек Масопуст. 

Учасників форуму привітають співголови Українсько – чеської Комісії - Віце – прем’єр–міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України О. Уруський та Віце – прем’єр – міністр, Міністр промисловості і торгівлі, Міністр транспорту Чеської Республіки К. Гавлічек. 

Співорганізаторами Форуму виступають Торгово-промислова палата України спільно із Палатою ЧР з економічних зв’язків з країнами СНД за підтримки Посольства ЧР в Україні та Посольства України у ЧР.

Програма заходу включатиме пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії та інші актуальні питання, після чого відбудуться В2В-переговори між представниками ділових кіл України та Чехії.

Робочі мови заходу – українська/чеська.  

Переклад - синхронний.

Місце проведення: ТПП України, зала «Колізей» (Київ, вул. Велика Житомирська, 33)

До участі у форумі запрошуються українські компанії, зацікавлені у налагодженні коопераційних стосунків з Чеською Республікою, представники державних установ та органів влади.

Участь у заході безкоштовна.

Деталі

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "