elvortiЯкість потрібно виробляти, дотримуватися і покращувати. Як це здійснюється на практиці, компанія ПАТ «Ельворті» сьогодні продемонструвала, запросивши аграріїв відвідати завод.

Компанія ПАТ «Ельворті» – найбільший виробник сільськогосподарської техніки в Україні традиційно взяла участь в обласному науково-практичному семінарі і Дні поля спільно з Кіровоградською державною сільськогосподарською дослідною станцією НААН України. Захід відбувся на території дослідного поля с. Созонівка. У семінарі взяли участь: представники місцевих органів влади, представники НААН України, аграрії та керівники районних управлінь АПР.

elvorti.JPG-1Після семінару, всі переїхали на екскурсію на підприємство, щоб подивитися на масштаби заводу ПАТ «Ельворті», де виробляють сільгосптехніку, яка відповідає всім європейським стандартам. Близько 60 аграріїв Кіровоградської області побачили новинки техніки 2016 року, сучасне інноваційне обладнання, високотехнологічне виробництво, технічні досягнення провідного українського сільгоспмашинобудівника ПАТ «Ельворті». Відвідувачі побачили, що на всіх етапах виробництва продукція проходить постійний контроль і вся готова сільгосптехніка тестується.

elvorti.JPG-2Один з учасників екскурсії поділився своїми враженнями: «Компанія ПАТ «Ельворті» більше 100 років працює на ринку сільськогосподарської техніки України та інших країн, і завжди надає високоякісну техніку. Видно, що компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Сьогодні якість для сучасного аграрія є запорукою аграрного виробництва. Якість техніки ПАТ «Ельворті», являє собою результат роботи досвідченого керівництва і кваліфікованих фахівців. Основне завдання компанії ПАТ «Ельворті», як виробника - забезпечити економічність і вигоду використання сільгосптехніки для кожного фермера. Можна з упевненістю сказати, що популярність сільгосптехніки ПАТ «Ельворті» з кожним роком зростає! Техніка компанії ПАТ «Ельворті» - є еталоном якості!»

Джерело: http://elvorti.com/index.php?lang=ru&part=news&nid=275

Прес-служба / 16.09.2016


" "