Вже неодноразово йшлося про консультації і навчання з публічних закупівель, що проводяться у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті. Ми завжди готові поділитись досвідом з представниками бізнесу, бюджетними установами та партнерськими організаціями. Навіть посилений карантин і проживання за межами Кіровоградщини не можуть стати на заваді отриманню нових знань, адже їх можна здобувати онлайн!

Яскравим прикладом дистанційного навчання стало дводенне онлайн консультування, що провела днями віцепрезидент палати Людмила Солонар для наших колег з Миколаївського Регіонального Центру Підтримки Бізнесу. Більше 5-ти годин дистанційно розбиралися питання:

- Реєстрації на електронних майданчиках та правил роботи на них;
- Видів процедур закупівель та підстав для їх застосування;
- Підготовки тендерної документації, вимог до її складання та порядку затвердження;
- Алгоритмів проведення допорогових та відкритих торгів;
- Умов відхилення тендерних пропозицій;
- Функцій тендерного комітету та уповноваженої особи.

Беззаперечною перевагою такого навчання стало спілкування з тренером фактично віч-на-віч, що створило можливість ставити будь-які питання без черг, що неодмінно виникають під час офлайн тренінгів. Не варто забувати й про економію на транспортних витратах і витратах на проживання.

При цьому результат консультацій залишився незмінним – засвоєно великий обсяг знань умінь і навичок.

Тож якщо вам потрібна професійна консультація щодо проведення торгів у сфері публічних закупівель, але немає можливості відвідати КРТПП, з усіма питаннями можливо розібратися онлайн. Варто тільки зателефонувати нам:  (0522) 30-87-24, (050) 488-44-43

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "