Звіт про роботу Палати за 2020 рік представили під час засідання Ради Кіровоградської торгово-промислової палати, що відбулося сьогодні, 26 січня в онлайн режимі.

26012021 1Відкриваючи засідання, президент КРТПП Ірина Саєнко наголосила, що в умовах постійних змін на зовнішньому і внутрішньому ринках, що склалися у зв’язку із поширенням коронавірусу і введенням карантинних обмежень, основною метою колективу КРТПП стало надання допомоги бізнесу регіону якомога легше адаптуватися до реалій, знайти можливість для подальшого розвитку.

Президент палати детально розповіла про результати діяльності палати, представила конкретні показники та досягнення, зупинилась на існуючих проблемах.

26012021 3Окрім розповіді про традиційні та нові послуги, що надає Палата, у звіті йшлося про розвиток нових форм зовнішньоекономічної діяльності, зокрема організації участі підприємств у міжнародних виставках, що проходили онлайн, навчанню та захисту інтересів підприємців, поглибленню співпраці з місцевими органами влади.

Також Ірина Саєнко повідомила, що усі комерційні пропозиції підприємств, їх рекламні матеріали, які надходили до КРТПП у звітному періоді, опрацьовувалися та розповсюджувалися серед зацікавлених підприємств та організацій регіону. Споживачі ділової інформації отримували адресні довідки про об’єкти зацікавленості клієнта, цінову інформацію, допомогу в пошуках ділових партнерів тощо.

26012021 2Під час засідання Ради також були обговорені плани на 2021 рік.

"Незважаючи на зміни та труднощі, багато чого залежить від нас самих. І це дозволяє нам та бізнес-спільноті області з оптимізмом дивитися у майбутнє. Ми віримо в енергію фінансів, енергію свободи, енергію росту, енергію успіху, і знаємо, що сила в дії!", – наголосила Ірина Саєнко.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "