В умовах коронакризи для підприємців особливого значення набуває налагодження міжнародних зав’язків, пошук партнерів за кордоном.

4032021 2 2Сьогодні, з метою обговорення можливостей партнерства між українським та австрійським бізнесом, відбулася перша стратегічна онлайн-зустріч «Регіональні палати України - Австрія».

З Української сторони у зустрічі взяли участь президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович, перший віце-президент Одеської регіональної торгово-промислової палати Анна Нестеренко. Австрію представили Торговий Радник Посольства Австрії Ґабріелє Хазельсбергер, представники Економічної палати Австрії Грегор Постл, Сабіна Охлер, Микола Родімов.

Модератором зустрічі стала представник ТПП України в Австрії Добрій Діана.

4032021 2 1Під час зустрічі Ірина Саєнко розповіла про Кіровоградщину, її економічний потенціал, зовнішньоекономічну діяльність. Крім того вона представила коротку презентацію окремих підприємств-експортерів, членів Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Для налагодження конструктивної співпраці українського та австрійського бізнеса Ірина Саєнко запропонувала австрійській стороні направляти до КРТПП комерційні пропозиції автрійського бізнеса. Після чого запросила представників Австрійської Республіки відвідати Кіровоградщину вже восени цього року.

«Найбільш вдалим часом для візиту може стати найбільша в Україні Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технології «AGROEXPO 2021», відкриття якої заплановане на 29 вересня 2021 року», - зазначила вона.

За підсумками зустрічі її учасники зійшлися у думці, що український та австрійський бізнес має багато спільних інтересів та вже ближчим часом будуть організовані онлайн зустрічі підприємців у форматі B2B.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "