Підтримка бізнесу у часи COVID-19, робота з членами Палати, діалог з владою, діджиталізація системи, співпраця по залученню інвестицій, сприяння експорту - ці й інші напрями роботи намітила Рада ТПП України під час засідання 23 березня 2021 року.

23032021 3 2«Торгово-промислові палати в Україні - це дійсно потужна система всеукраїнського масштабу. Кожна з регіональних палат має професійний досвід та сильні сторони. Ми вміємо працювати злагоджено і досягаємо результатів. Я дякую кожному з вас за спільне стратегічне бачення майбутнього та ефективну комунікацію», - наголосив президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Як зазначив пан Чижиков, в найближчій перспективі планується проведення загальносистемної стратегічної дискусії про оптимізацію стратегії ТПП відповідно до нових умов роботи.

23032021 3 3До участі у засіданні долучився заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква.

«Що стосується цілей зовнішньоекономічної діяльності держави на 2021 рік, безумовно, нашим основним пріоритетом залишається європейська інтеграція, зокрема її економічна складова. Виконання Угоди про асоціацію, яка є нашим ключовим дороговказом, - це, в тому числі, і робота українського бізнесу», - зазначив Ігор Жовква.

Від Кіровоградщини у засіданні Ради взяли онлайн участь президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та член Ради ТПП України, директор ТОВ "Швейне виробництво "Мрія Є" Інна Чижик. beste dating side

23032021 3 4«У часи пандемії бізнес регіону відчув підтримку з боку професійної команди Кіровоградської ТПП. Проведені інформаційні та навчальні заходи, стали справжнім підгрунтям для збереження темпів розвитку регіону. Важливою стала і позиція палати під час обговорення проблемних питань ведення бізнесу, зокрема, пов’язаних із запровадженням обов'язкового використання РРО», - зазначила Інна Чижик.

Більш детально із підсумками роботи системи ТПП за 2020 рік можна ознайомитися у Звіті

 

Із використанням матеріалів ТППУ

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "