Команда Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати побувала у Бобринецькій територіальній громаді, де презентувала свої можливості місцевому бізнесу.

1606 2

Сьогодні у Бобринецькій міській раді відбулася зустріч керівництва Кіровоградської РТПП із представниками бізнесу та керівниками підприємств територіальної громади. У зустрічі взяли участь президент КРТПП Ірина Саєнко та голова Бобринецької міської ради Леонід Кравченко.

Міський голова тепло привітав представників КРТПП та зазначив, що сьогодні говорити про проблеми розвитку громади замало, вони потребують вирішення. «Маємо робити чіткі конкретні справи, розвивати інвестиційну та туристичну привабливість, розвивати бізнес!», - відзначив Леонід Кравченко.

1606 1Презентуючи діяльність палати, Ірина Саєнко розповіла про її можливості та досягнення, функції та повноваження. Вона, зокрема зазначила, що одним з головних завдань команди КРТПП є сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, активізація бізнес-процесів в регіоні. «Ми є містком між бізнесом і владою, ініціатором вирішення проблем підприємців, в тому числі на законодавчому рівні», - відзначила Ірина Саєнко. «Маємо розвинену партнерську мережу в Україні та усьому світі, тісно співпрацюємо представниками ТПП України в 53 країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Члени нашої Палати області мають реальну можливість налагодити ділові зв'язки і відкрили для себе ринки», - додала вона.

1606 7Детально про послуги Кіровоградської РТПП, що можуть стати корисними малому та середньому бізнесу будь-якої громади, стануть у нагоді і для успішного розвитку розповіли віцепрезидент палати Людмила Солонар та юрисконсульт Геннадій Щербак.

Під час спілкування місцевий бізнес підняв низку питань, що стосувались консалтингової допомоги аграріям громади, послуг з оцінки майна, організації роботи експортоорієнтованого підприємства тощо.

1606 10За результатами презентації послуг палати президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та голова Бобринецької міської ради Леонід Кравченко підписали меморандум про партнерство та співробітництво.

Наприкінці зустрічі Ірина Саєнко розповіла про новий проєкт КРТПП: «Поки що проєкт має лише робочу назву. Його суть полягає у розвитку туризму на території області. Нами вже створено пазли, що являють собою карту області із зображенням вишиванок, притаманних тій чи іншій території. А до 30-річчя Незалежності України ми створюємо карту із туристичними магнітами – найбільш цікавими місцями Кіровоградщини. Звичайно ж на магнітах буде представлено й Бобринець», - зазначила вона.

1606 11На згадку про подію Ірина Саєнко передала міському голові комплект пазлів-вишиванок.

Дізнавшись про проєкт туристичних магнітів, Леонід Кравченко запропонував представникам КРТПП ближче ознайомитись із Бобринцем під час короткої екскурсії центром міста. Гостям показали Церкву Вознесіння Господнього, Свято-Миколаївську церкву, провели парком ім. Кропивницького, розповіли історію Повітового училища, у якому свого часу навчались український письменник, драматург Іван Тобілевич (Карпенко-Карий) та режисер Петро Тодоровський. А у міському краєзнавчому музеї, крім екскурсії, Ірині Саєнко презентували свічку ручної роботи місцевого майстра Миколи Розсолова.

1606 13«Бобринець – це неймовірні враження, тут багата історія, є на що подивитись. Місто заслуговує на широку славу та має стати одним із туристичних центрів області!», - наголосила Ірина Саєнко.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "