Вже доступний в електронному вигляді черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

22021У свіжому номері: заходи, спрямовані на практичну допомогу бізнесу Кіровоградщини, роз’яснення податкового законодавства, відповіді на питання щодо державної підтримки бізнесу (цього разу пасічників).

Журнал містить матеріали про запровадження ринку землі, заходи від Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати: зустріч команди Кіровоградської РТПП із керівництвом та представниками бізнесу територіальних громад області та підписання меморандуму про партнерство та співробітництво; початок реалізації ITФ-проєкту для бізнеса обласного центру "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)"; презентацію проєкту «Туристичні магніти. Мандруй Кіровоградщиною», долученя представників бізнес-кіл до розробки програми соціально-економічного розвитку області, і звичайно ж анонсуємо свято меду KROPhoney fest, що відбудеться у Кіровоградській РТПП 19 серпня.

Вже традиційно в журналі розміщені новини економічної сфери України та області.

Містяться публікації про діяльність підприємств - членів Палати: ТОВ «Максіден», студії 3D-друку «СвАрт», веб-студії «Up-studio», досягнення школи моделей та естетичного виховання «Mix models».

----------------------------

Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись із електронною версією журналу.

Журнал "Зовнішсервіс" №2 (066) 2021 р. <<завантажити номер>>

Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

Закликаємо місцевий бізнес до розміщення інформації про ваші надбання, досягнення, комерційні пропозиції та новини на шпальтах наступного номеру. У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 30-87-24 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом 
"Зовнішсервіс"!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "