У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті стартував проєкт EU4Business: Connecting Companies спільно з Італійською та Польською палатами, спрямований на розвиток бізнесу для малих і середніх підприємств (МСП) з країн ЄС і Східного партнерства, з можливістю оволодіння знаннями про продовольчий ринок ЄС, ознайомлення з інноваційними підходами та технологіями виробництва продуктів харчування.


b2biofoodПартнери привнесуть у проєкт знання сектора органічних продуктів харчування, свій досвід у сприянні розвитку органічного руху і бізнесу на сільських територіях, досвід в сфері послуг з підтримки міжнародної торгівлі, а також в організації мережевих заходів B2B і бізнес-семінарів.
Очікувана мета - активізувати співпрацю між компаніями, поділитися передовим досвідом, створити нові робочі місця, забезпечити зростання бізнесу.
СУТЬ ПРОЄКТУ
Для підприємств-учасників проєкту будуть організовані:
- 2 попередні онлайн-зустрічі;
- 3 мережевих заходи B2B, що проводяться як в ЄС (Польща та Італія), так і в країнах Східного партнерства (Україна), а також з нагоди торгових ярмарків і місцевих заходів. Ці заходи передбачатимуть зустріч B2B серед компаній з потенційними діловими партнерами;
тематичний семінар, присвячений процедурам імпорту/експорту, маркування, маркетинговим стратегіям для підвищення кваліфікації компаній та надання їм ресурсів і цільової інформації про те, як скористайтеся цією можливістю.
Дата проведення проєкту: з 15 серпня 2021 року по 15 лютого 2022 року.
Основні критерії відбору підприємств-учасників проєкту:
- МСП повинні мати бажання експортувати свою продукцію до ЄС;
- МСП повинні мати органічний сертифікат на свої продукти харчування або планувати його отримання в найближчому майбутньому;
- переваги участі для МСП: власники молодше 35 років, власники, якими є жінки, місця в сільській місцевості.
Умови участі підприємства у проєкті: проєкт покриває витрати на проїзд, участь у виставках, форумах, зустрічах і т.д., учасникам виплачуються добові. Вартість проживання за власний рахунок.
У разі погіршення ситуації через пандемію Covid - 2019 та посилення карантинних заходів, усі зустрічі та заходи будуть проходити в онлайн режимі.

Контактні особи з організаційних питань від КРТПП:
Тетяна Вірієнко, Анна Павленко - тел. (0522) 30-87-24, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "