10 вересня у м.Вінниця відбулася міжнародна конференція «UkraineInvest Talks: Vinnytsia», спрямована на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України.

10092021 1У конференції взяла участь делегація від Кіровоградщини. Про здобутки та перспективи нашого регіону йшлося під час панельної дискусії «Інвестори в регіоні. Досвід і перспективи».

Про економічний потенціал області та успішні інвестиційні проєкти, реалізовані на території Кіровоградщини розповів заступник голови ОДА Сергій Шеремет. Йшлося про аграрні, промислові, логістичні можливості та корисні копалини регіону. Посадовець розповів про діяльність потужних підприємств, більшість яких є членами Кіровоградської РТПП: ТОВ «Велта», ТОВ «Сермін», ПАТ «Ельворті», ПрАТ «Гідросила», ПрАТ «Металит», ТОВ "ЗПТУ "Віра-сервіс інтермаш", ПрАТ «Кропивницький ОЕЗ», ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ТОВ «ОЕЗ «Градолія», ПП «Віктор і К», ТОВ «ТРИ СТАР», ТОВ «I&U Group» тощо.

Про діяльність ще одного члена КРТПП – ПАТ «НВП «Радій», розповів голова наглядової ради підприємства Євгеній Бахмач. За його словами, сьогодні основною продукцією «Радія» є системи управління для атомної енергетики. Більше 25 років підприємство розробляє та вдосконалює обладнання, що користується попитом в усьому світі. «Нашим інноваційним проривом стало те, що ми навчили світ виготовляти системи управління не на базі традиційних процесорів, а на основі, нової на той час розробки – програмованої логічної матриці. За роки діяльності проведено величезний обсяг робіт, і вже на сьогоднішній день, спеціалістами «Радія» під ключ модернізовано 7 реакторів в Україні», - зазначив він. Також Євгеній Бахмач розповів про успішні проєкти підприємства у сфері вуличного освітлення. Не залишилися осторонь і інвестиційні проєкти компанії у сфері туризму – парк-готель «Скіфія» у неподалік Новоукраїнки та готельний комплекс «Перлина таврії» на Азові. «Будь який бізнес стабільний, коли він різноплановий. Туризм і готельний бізнес – це гарні перспективні напрямки, у які варто вкладати капітал», - підкреслив Євгеній Бахмач.

Фото: Ukraine Invest

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "