23-25 листопада у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбувається семінар «Розвиток бізнесу в умовах COVID-19. Цифрові технології, як засіб подолання кризових явищ на підприємстві».

23112021 2Заняття проводяться у рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Під час семінару діловим колам міста Кропивницького презентували проєкт веб-порталу «Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)». Про мету сайту, його функціональні можливості розповідав директор ТОВ «Прінт-Імідж», компанії-розробника порталу, Денис Салтанов.

Вебсайт міститиме актуальну інформацію про підприємства в розрізі галузей економіки/сфер діяльності з відміткою на інтерактивній карті та можливістю оформлення онлайн замовлення/доставки товару/послуги, посилання на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги та обмеження, пов'язані із COVID-19 тощо.

23112021 3«Розробку десктопної версії та дизайну вебсайту "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)" вже завершено. Розпочато формування інформаційної частини порталу, який дасть змогу ємно але лаконічно доносити до відвідувачів порталу всю необхідну інформацію про бізнес-спільноту обласного центру», - розповів він.

Денис Салтанов продемонстрував дизайн веб-порталу, розповів про його сторінки, функціональне призначення каталогу підприємств, новинні сторінки, особистий кабінет власника бренду/бізнесу, за допомогою якого місцеві компанії зможуть розмістити інформацію про себе, свої товари та послуги.

На завершення презентації, із представниками місцевого бізнесу обговорили можливі доповнення функціоналу порталу, обговорили питання функціонування ресурсу, в тому числі фінансових внесків з боку бізнеса.

23112021 4За словами Людмили Солонар, віцепрезидента Кіровоградської РТПП, сьогодні розміщення інформації про бізнес на порталі є безкоштовним: ресурс створюється у рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. У подальшому готовий веб-сайт буде передано Кропивницькій міській раді, тож його функціональність підтримуватиме департамент економічного розвитку міськради. За інформацією міської влади, ресурс залишатиметься безкоштовним для усього місцевого бізнесу.

Для участі у проєкті представникам бізнесу необхідно заповнити онлайн форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf13FSNxVWyXtGODOrjQDVXDPHdakL-0M7nSXOmKzKgNlKfig/viewform

Трансляція першого дня семінару доступна за посиланням: https://www.facebook.com/kircci/videos/330059988480004

23112021 123112021 5

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "