Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України відбулися в обласній філармонії.

6122021 1Із 30-ою річницею Збройних Сил України військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС і волонтерів привітали голова облдержадміністрації Марія Чорна, голова обласної ради Сергій Шульга, Кропивницький міський голова Андрій Райкович, військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату Ярослав Кучер.

Під час урочистостей військовослужбовцям та волонтерам вручили відзнаки обласної та міської влади.

До участі у заході, як голову правління Благодійної організації "Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців" запросили і президента КРТПП Ірину Саєнко.

Нагадаємо, благодійний фонд було утворено у 2014 році за підтримки обласної державної адміністрації на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. Така ініціатива стала реакцією на бажання багатьох кіровоградських підприємців-меценатів матеріально підтримати наших військових. Благодійний фонд є неприбутковою, благодійною організацією. Склад Наглядової ради сформований із числа військових, представників державних органів влади та місцевих підприємств.

Цього року за рахунок коштів, акумульованих у Благодійному фонді підтримки українських військовослужбовців, що діє при Кіровоградській РТПП, було придбано господарські матеріали для середнього десантного корабля «Юрій Олефіренко». Серед придбаних товарів – мобільний кондиціонер та матеріали і обладнання, необхідні для ремонту та підтримки у готовності судна. Частково оплачено придбання житла для одного з учасників АТО/ООС у м. Кропивницькому, придбано путівку для учасника бойових дій в санаторій «Кришталеве Джерело».

6122021 26122021 36122021 4

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "