Вже доступний в електронному вигляді черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

7.12.2021У свіжому номері: заходи, спрямовані на практичну допомогу бізнесу Кіровоградщини, роз’яснення податкового законодавства, відповіді на питання щодо форс-мажорів та публічних закупівель.

Журнал містить матеріали про події, що мали значний резонанс для розвитку економіки регіону: успішно проведені «AGROEXPO-2021» та «KROPhoney fest – 2021», рекордний урожай аграріїв, завершення будівництва та початок роботи заводу із виготовлення пенопласту – ТОВ «Пінопласт Центр», зацікавленість регіоном керівництвом Офісу із залучення та підтримки інвестицій, долученя представників бізнес-кіл до розробки програми соціально-економічного розвитку області тощо, діалогу з владою щодо підтримки бізнесу в ситуації енергокризи, створення у м. Кропивницькому веб-платформи для бізнесу «Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)».

Містяться публікації про діяльність нових і старих членів Палати: будівельні підприємства «АРТАЛЕКС», та «ОСМОС-БУД», агропромислову компанію «ФАВОРИТ», бренд одягу «CHARWISH», товариство «КІРОВОГРАД ПРОФІЛЬ», представлено новий продукт для малого бізнесу від «ПРИВАТБАНК».

----------------------------

Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись із електронною версією журналу.

Журнал "Зовнішсервіс" №3 (067) 2021 р. <<завантажити номер>>

Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

Закликаємо місцевий бізнес до розміщення інформації про ваші надбання, досягнення, комерційні пропозиції та новини на шпальтах наступного номеру. У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 30-87-24 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом 
"Зовнішсервіс"!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "