09 грудня Кропивницька міська рада провела галузеву сесію "Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство" Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST".

Захід відбувався на базі НВК "Кіровоградський колегіум – спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" (м. Кропивницький, вул. А.Тарковського, 25) та в режимі онлайн через сервіс для відеоконференцій "Zoom".

9122021Під час форуму відбулася презентація проєкту «Діловий Кропивницький онлайн», що реалізується у Кропиницькому за ініціативи міської ради та Кіровоградської РТПП у рамках «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Про реалізацію проєкту розповіла координатор «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» Надія Пшенична. Вона вказала, що реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)" стартувала у червні 2021 року. Його кінцевою метою є створення безкоштовної електронної платформи з адаптацією під мобільні пристрої і планшети. Веб-сайт міститиме відомості про підприємства Кропивницького, їх товарні пропозиції та послуги. «Проєкт здатний надати новий поштовх для розвитку бізнесу у Кропивницькому, дати стати ще одним фактором покращення бізнес-середовища регіону», - сказала вона.

У режимі конференц-зв’язку у форумі взяла участь президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко.

«Сьогодні бізнес-форуми мають особливу актуальність. В умовах економічної нестабільності виробники товару мають бути у постійному діалозі із владою, мають розуміти чого прагне суспільство», - зазначила Ірина Саєнко, коментуючи організацію заходу.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "