У форумі взяла участь президент КРТПП Ірина Саєнко.

15122021 1«В Україні формується сприятливе середовище для залучення інвестицій бізнесу в економіку. За останні кілька років в українському бізнесі відбулося багато трансформацій, про які варто говорити. Необхідною платформою для обговорення змін із світовим та вітчизняним бізнесом може стати форум UkraineInvest «MAKE in UA», - зазначила Ірина Саєнко, коментуючи подію.

Другий щорічний форум UkraineInvest “MAKE in UA” (Виробляй в Україні) став інтерактивною платформою для діалогу між владою і бізнесом та обговорення досвіду інвесторів на місцях. В подальшому це сприятиме залученню нових інвестицій в розвиток регіонів та країни в цілому.

15122021 3До спікерів-представників бізнесу, які розповідали про свої досягнення, долучився й Роман Волков - керівник ТОВ «Євробуд центр», що є членом КРТПП. Роман Волков розповів про будівництво заводу з виготовлення пінопласту, збудованому «з нуля» та нещодавно відкритому у м.Кропивницький, наголосив на необхідністі якнайшвидшої реалізації державної програми з енергоефективності та енергозбереження України: «Аналогічні програми вже давно працюють у європейських країнах і я впевнений, ми зможемо запровадити найкращий їх досвід в Україні», - заявив він.

Під час форуму виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач презентував програму “MAKE in UA”, мета якої – залучення інвестицій у виробничий сектор економіки України.

Програму Форуму сформували з серії динамічних та інтерактивних дискусій з понад 30 спікерами, серед яких урядовці, представники міжнародних організацій, світового та українського бізнесу та інвестиційних спільнот.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "