Невдовзі настане зима, тож Україна вже активно готується до опалювального періоду. Не залишається осторонь Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата.
Враховуючи газові проблеми, що виникають у Європі, КРТПП пропонує розглянути можливість переходу на електроопалення, що сьогодні є одним з найдоступніших видів обігріву виробничих, офісних та житлових приміщень.

Питання доцільності встановлення систем електроопалення сьогодні обговорили під час онлайн зустрічі із бізнесом, ОСББ, представниками райдержадміністрацій, територіальних громад, установ та організацій області.

«Одним із викликів, що сьогодні постає перед економікою України, є питання стабільного проходження опалювального сезону, забезпечення нормального температурного режиму в оселях, офісах, установах, виробничих приміщеннях. Наша діяльність спрямована на покращення бізнес-клімату регіону, тож ми зацікавлені у стабілізації його економічного життя», - зазначила віцепрезидент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Люмила Солонар.

Спікерами онлайн конференції стали представники членів КРТПП «UDEN-S», ТОВ "Кіровоградська обласна ЕК", АТ «Укргазбанк», а також ПрАТ "Кіровоградобленерго", Управління Держпраці у Кіровоградській області та АТ «Ощадбанк».

Детально про можливості електроопалення та сучасні технології учасникам зустрічі розповіли представники компанії «UDEN-S» - члена КРТПП, виробника електричних панелей опалення з м. Кропивницького. За їх словами, керамічні, керамогранітні та металокерамічні обігрівачі UDEN-S – це сучасні опалювальні панелі, що працюють за принципом інфрачервоного обігріву. Їх перевага в полягає в тому, що всередині панелі знаходиться керамічний теплонакопичувач (пресована плита) з екологічно чистих матеріалів. Встановлення та використання панелей не вимагає коштовного технічного переобладнання будівель. А витрати електроенергії для трикімнатної квартири у зимовий період становитимуть 250-450 кВт на місяць.

Про можливості підключення додаткових потужностей та цінові позиції щодо електроенергії розповіли під час зустрічі представники обленерго та обласної енергопостачальної компанії. Стосовно ж залучення кредитних фінансових ресурсів для встановлення електроопалення йшлося у доповідях представників АТ «Ощадбанк» та АТ «Укргазбанк». Не оминули увагою й державний контроль у сфері використання електроопалення на підприємствах – про його здійснення розповів представник обласного управління Держпраці.

07092022 107092022 507092022 307092022 407092022 6

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "