Сьогодні розпочав роботу Riga Food 2022 - провідний міжнародний виставковий захід у сфері АПК Латвії та Балтійського регіону, участь у якому беруть компанії з 22 країн світу, в тому числі з України.

Представлення Національного стенду України було забезпечено нашим партнером Торговим домом України у Латвії (голова правління якого Олександр Петров є офіційним представником ТПП України в Латвії), а також Посольством України в Ризі.

За сприяння КРТПП на Національному стенді свою продукцію представили 5 виробників з Кіровоградщини: ТОВ «Агропродснек», ТОВ «НГК-ТРЕЙД», ТОВ «ТД Квітка», ФОП Сибірцева (ТМ "Sweets and Joys"), ВТЦ «Імпексмаш». Участь у заході бере й представниця КРТПП - радник президента палати Анна Павленко. Під час заходу вона презентувала сувенірне панно із маркою "Доброго вечора, ми з України" у виконанні МПП "Антураж А" Надзвичайному і Повноважному Послу України в Латвійській Республіці Олександру Міщенку. Марку буде представлено на благодійному аукціоні для збору коштів на Bayraktar.

«Впевнена, що широке представлення наших компаній на Національному стенді сприятиме налагодженню партнерських відносин компаній Кіровоградської області та ЄС, а також сприятиме просуванню продукції на європейський ринок», - зазначила Президент КРТПП Ірина Саєнко.

08092022 208092022 4

08092022 3

08092022 5

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "