Загальновідомою аксіомою є те, що участь бізнесу у суспільному житті позитивно впливає на розвиток держави та благополуччя її громадян. Тож Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата завжди опікувалася не лише бізнес-процесами. Від дня заснування ми є активними учасниками благодійних заходів, що відбуваються на Кіровоградщині.

Нинішній рік, хоч і є важким для бізнес-спільноти, не став виключенням. 12 квітня президент КРТПП Ірина Саєнко долучилась онлайн до проведення Великоднього Благодійного Аукціону у Музеї мистецтв.

Під час аукціону президент КРТПП придбала два лоти: неймовірну ростову фігуру «Жираф», створену авторським колективом співробітників обласного академічного театру ляльок та картину "Ukraine" авторкою якої є Катерина Миронюк.

А вже вчора Ірина Саєнко завітала до музею, де оголосила, що "Жирафа" передає на Дитячу точку СПІЛЬНО, засновану ЮНІСЕФ у партнерстві з БО «безпечне майбутнє» в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.Чижевського, а полотно "Ukraine" буде подароване КНП Обласна клінічна дитяча лікарня.

А користуючись нагодою, Ірина Саєнко оглянула роботи майстрів, виставлені у Музеї мистецтв.

2704 22704 32704 42704 52704 62704 7

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "