Відбулося урочисте відкриття реконструйованого багатопрофільного лікувально-діагностичного, навчально-наукового та реабілітаційного комплексу «Ацинус», засновником та генеральним директором якого є заслужений лікар України Григорій Урсол.

photo 2023 05 19 23 14 25Новозбудоване приміщення разом з діючими приміщеннями лікувального закладу утворює єдиний багатопрофільний лікувально-діагностичний, навчально-науковий та реабілітаційний комплекс. Створено додатково 140 робочих місць. Ліжковий фонд збільшено до 220 ліжок.

Завдяки розширенню площ до майже 17 тис. м2, з’явилася можливість надання додаткових послуг, створено реабілітаційний центр та центр гемодіалізу.

Комплекс має власні операційні, реанімацію, офтальмологічний центр, центр отоларингології, стоматологічну поліклініку, реабілітаційний центр та центр гемодіалізу. Окремий поверх виділено під Центр сімейної медицини. Збудовано бункер для розміщення лінійного прискорювача та підземне укриття для персоналу та пацієнтів.

На базі комплексу працює науково-дослідний департамент, що займається підготовкою лікарів-інтернів, медичних сестер та фельдшерів.

photo 2023 05 19 23 15 00Тож за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток, президент Кіровоградської РТПП вручила Григорію Урсолу почесну відзнаку ТПП України «Золотий знак - Меркурій».

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "