Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу на Інформаційну сесію "Інсайти ритейлу ЄС: майстер-ключі для експортерів". Захід проводимо онлайн за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Обговорюємо комплекс питань від правил харчової безпеки до використання штучного інтелекту для кращого розуміння ваших потенційних клієнтів. Проаналізуємо діяльність ключових ритейлерів у ЄС, інсайти споживачів, розглянемо усе, що потрібно знати постачальнику. 

Інформаційна сесія ідеальна для тих, хто прагне не лише розширити свої знання про європейський ринок, але й отримати практичні поради та рекомендації, які можна негайно застосувати для розвитку свого бізнесу.

Приєднуйтесь до нас аби дізнатися як зробити ваш продукт успішним на європейському ринку.

У програмі заходу:

- Огляд вимог харчової безпеки ринку ЄС, реєстрація та сертифікація експорту до ЄС;

- Відмінності у національному регулюванні харчових продуктів основних країн ЄС;

- Особливості маркування для різних рітейлерів;

- ТОП-рітейлери в ЄС, вимоги до постачальників, практика закупівель та тендерів;

- Інсайти про поведінку та вподобання споживачів, як це впливає на стратегію продукту;

- Нові інструменти ШІ для пошуку інформації та досліджень.

Участь у заході БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: 

https://forms.gle/QUSAKS9SHtRneYJq8

Початок 13 березня 2024 року, об 11:00.

Захід проводиться Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою за сприяння Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "