Slygba zaynytostiВ рамках Всеукраїнської декади зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю 8 грудня 2015 року в Кіровоградському обласному центрі зайнятості відбулось спеціалізоване засідання Центру надання в області допомоги учасникам АТО, у якому взяв участь і представник Кіровоградської РТПП.

Учасники засідання обговорили стан справ, проблемні питання та шляхи їх вирішення.  Особливу тривогу викликає зменшення вакансій та низький рівень  зарплати.

В результаті обговорення була підготовлена низка пропозицій щодо змін в законодавстві. Прозвучала навіть пропозиція, щоб враховуючи наявність у м. Кіровограді значних вільних виробничих площ, евакуювати сюди деякі непрацюючі підприємства із зони АТО, створити нові робочі місця та працевлаштовувати туди і мобілізованих військовослужбовців, і внутрішньо переміщених осіб.

Домовились також створити робочу комісію, що буде допомагати вирішувати  питання працевлаштування та соціальної адаптації конкретно кожному демобілізованому.

Кіровоградська РТПП, в рамках підписаної угоди про співробітництво з обласним центром зайнятості, готова й надалі всіляко сприяти у наданні комплексу соціальних заходів для учасників АТО.

" "