mihas-halalЗ 29 березня по 2 квітня 2016 р. відбудеться діловий візит української делегації у Малайзію, м. Куала-Лумпур для відвідання Міжнародної виставки халяльної продукції «MIHAS 2016», та участі у спеціальній програмі ділових переговорів «IBM» (Incoming Business Mission) MIHAS 2016».

Організаторами заходу виступають Український союз промисловців і підприємців (УСПП) спільно з Київською ТПП за підтримки Посольства Малайзії та малайзійської урядової корпорації «MATRADE».

Тематика виставки та програми переговорів – сільськогосподарська продукція, готові продукти харчування та напої; м’ясо та птиця; молочна продукція та жири; консервована та заморожена продукція; кондвироби та харчові добавки. Непродовольчі халяльні товари - харчове обладнання, тара та упаковка, косметика та засоби гігієни, обладнання для ресторанів та готелів, логістика, фінансові та банківські послуги та ін.).

Під час ділової програми «IBM» відбудуться індивідуальні переговори (з перекладачами) з представниками малайзійських компаній за напрямками діяльності, які завчасно можна буде вибрати за розділами та категоріями.

Вартість участі: 540 дол. США (в гривнях за курсом НБУ), що включає реєстраційний внесок проживання у готелі 5*, трансфери а/п-готель-а/п, транспортне обслуговування, участь у програмі переговорів та заходах, послуги перекладачів, вхідні квитки на виставку, страховка.

Вартість авіаквитка за маршрутом Київ - Куала-Лумпур - Київ сплачується окремо.

У разі Вашої зацікавленості просимо не пізніше 29 лютого 2016 року надіслати заповнену заявку (додається). За довідками звертайтесь за тел.: (044) 536-96-42, 278-29-81 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа – Куцева Світлана Геннадіївна.

Додаток: Анкета ...>>>

" "