lis-222-23 березня 2016 року в м. Ужгороді відбудуться "МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ" за напрямками: "Лісозаготівля, деревообробка, деревообробне обладнання та технології, виготовлення меблів та виробів з деревини, меблева фурнітура".

На заході очікуються представники ділових кіл Румунії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Хорватії та Сербії.

Під час проведення "Міжнародних контактних днів" буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.

Вартість участі: 1560 грн., що містить наступні видатки: проживання в готелі (одна ніч в одномісному номері), харчування, перекладацькі послуги, розміщення інформації про фірму в каталозі зустрічі, організаційні видатки.

Також пропонуються додаткові послуги з розміщення тексту реклами про фірму на сторінках каталогу (вартість 1 кв.см. реклами – 0,75 грн.; мінімальний розмір рекламного тексту – 50 кв.см) та розміщення продукції на виставковому стенді (вартість стенда (2 кв.м) – 500 грн.).

Довідки за тел.: (0312) 66-94-62, 66-94-50, е-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

" "