3-a radaНа черговому засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради одним з основних завдань на поточний рік визначили підтримку експортного потенціалу промисловості області та створення мотиваційно-заохочувального інвестиційного клімату.

Президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко взяла участь у засіданні, яке пройшло 30 червня у приміщенні ОДА.

Серед інших, учасники заходу розглянули питання виконання тристоронньої Угоди між облдержадміністрацією, об'єднанням роботодавців та Федерацією профспілок.

Ірина Саєнко ж, у своєму виступі, детально зупинилася на кожній послузі Палати у сфері зовнішньоекономічних зв'язків. Зокрема йшлося про те, що з метою створення сприятливих умов для динамічного розвитку експортного потенціалу області, при Кіровоградській ТПП, був створений Центр підтримки експорту. І напрямки роботи Центру охоплюють цілий спектр послуг від вивчення ринків, пошуку партнерів та організації переговорів до повного митного оформлення товарів. Експерти ТПП виконують аналітику ринків, допомагають скласти зовнішньоекономічні контракти, регулярно презентують експортний потенціал регіону, здійснюють переклад зовнішньоекономічних договорів.

Крім того, зазначила Президент КРТПП, в Палаті регулярно проходять семінари щодо виходу на закордонні ринки і організовуються індивідуальні та групові ділові поїздки за кордон, зокрема, на міжнародні виставки й форуми.

Прес-служба / 01.07.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "