agentprozorro4 1На четвертому безкоштовному семінарі-презентації по системі публічних закупівель у Кіровоградській РТПП було близько двохсот осіб – замовників торгів.

14 липня начальник навчального центру КРТПП Людмила Солонар провела фінальний ознайомчий семінар щодо нових правил закупівель відповідно до Закону «Про публічні закупівлі» та роботи в електронній системі закупівель ProZorro. В рамках презентації Агент ProZorro озвучила основні переваги нової системи публічних закупівель.

agentprozorro4 6Президент КРТПП Ірина Саєнко, відкриваючи семінар, висловила сподівання на максимально швидку адаптацію замовників і учасників торгів до нової системи їх проведення.

agentprozorro4 3Присутня на заході представниця Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Лілія Лактіонова назвала реформу державних закупівель чи не найвдалішою серед реформ, що нині впроваджуються в Україні.

Нагадаємо, безкоштовні семінари-тренінги пройшли в рамках навчального проекту ТоТ (Тренінг для Тренерів), за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Transparency International Ukraine.

agentprozorro4 4   agentprozorro4 2   agentprozorro4 5

Прес-служба / 14.07.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "