В Україні розпочинається друга хвиля опитування бізнесу щодо визначення пріоритетних заходів для подолання викликів і покращення бізнес-клімату в Україні.

Відповідаючи на економічні виклики, що стоять перед урядом, аналітичні центри (Advanter, Український інститут майбутнього й інші), за підтримки бізнес-спільнот (CEO Club, бізнес-школи МІМ-Київ, ТПП України, Board, Prizma Club, CFO й інших), знову звертаються до бізнес-спільноти. Про це йдеться у повідомленні Торгово-промислової палати України.

Необхідна допомога у підготовці пропозицій до уряду та Верховної Ради щодо визначення пріоритетних заходів із подолання викликів для бізнесу і покращення бізнес-клімату в Україні. Наразі розпочинається друга хвиля опитування, дані якого будуть покладені в основу подальших пропозицій.

Долучитися до другої хвилі опитування можна за посиланням

ТПП України нагадує, місяць тому було проведено першу хвилю досліджень. Завдяки участі бізнесу, у тому числі членів ТПП, було сформовано декілька пакетів пропозицій штабу аналітичних центрів, який працює з Кабінетом Міністрів та Офісом Президента.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "