ОТП Банк оформив органічні фінансові аграрні розписки з Групою компаній «УкрБіоЛенд», яка входить до ТОП-5 виробників продукції органічного рослинництва в Україні.

У рамках проекту «ОТП Агро Фабрика» банк долучився до фінансової підтримки підприємств, які займаються органічним землеробством: вирощують продукцію, яка відповідає європейським стандартам органічної с/г продукції і використовується у виробництві продуктів харчування (у тому числі дитячого) з маркуванням "organic", як на території України, так і у країнах Європейського Союзу, США та Канади.

«Аграрний вектор розвитку – один із перспективних для нашої країни, а вирощування саме органічних культур є одним із показників дотримання світових тенденцій та приклад екологічного ведення господарства. Для нас така співпраця не тільки бізнес, це вклад у розвиток та майбутнє, – розповідає Іван Єрко, начальник відділу «ОТП Агро Фабрика». – А задля цього ми завжди намагаємося дотримуватися високих стандартів банківського сервісу. У випадку з «УкрБіоЛенд» ми надали кредит виключно під заставу майбутнього урожаю органічної озимої пшениці без будь-яких додаткових застав».

Нагадаємо, ОТП Банк спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «ОТП Агро Фабрика». В рамках програми попереднє рішення про фінансування приймається протягом 1-го дня, а кредитні кошти видаються за 9 робочих днів. При сумі фінансування до 15 млн грн заставою може виступати тільки аграрна розписка.

Акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "