kazfood15-17 травня 2014 року у м. Астана (Республіка Казахстан) відбудеться четверта об`єднана міжнародна виставка "KazFOOD`2014" та "Kazahstan International Halal Expo`2014", яка проходитиме за підтримки Міністерства сільського господарства Республіки Казахстан, Міністерства індустрії і нових технологій Республіки Казахстан, Акімату (мерії) міста Астана.

kazexpo2014Метою проведення зазначеного заходу є демонстрація товарів і послуг вітчизняних та іноземних підприємств, пошук партнерів, налагодження товарообігу між країнами, насичення ринку продуктами харчування світової якості.
В якості відвідувачів на виставку будуть запрошені представники міністерств і відомств, бізнес кіл Казахстану, Узбекистану, Росії та інших країн.

Тематичними розділами виставок є консервовані та заморожені харчові продукти, дитяче та дієтичне харчування, сільськогосподарська продукція, кондитерські вироби, м`ясна та рибна продукція, безалкогольні напої, молочна продукція та сири, мука, крупи і хлібобулочні вироби, трави та прянощі, тютюн, обладнання з виробництва харчових продуктів.

В рамках виставок передбачається проведення професійного конкурсу, семінарів, круглих столів, презентацій фірм-учасниць.
Враховуючи зацікавленість української і казахської сторін у подальшій активізації двостороннього співробітництва, участь у згаданому заході стала б слушною нагодою для обговорення конкретних шляхів співпраці.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу зовнішньоекономічних зв'язків, виставок та реклами: 
за телефоном (0522) 351856
електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
контактна особа - Гетьманенко Наталія.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "