vina Portygalii

29 лютого - 02 березня 2016 року відбудеться XXI Міжнародна виставка португальских вин та продуктів харчування «SISAB PORTUGAL-2016» (місто Ліссабон, Португалія)

Зазначений захід є найбільшою щорічною виставкою сектору, де можна також ознайомитись з виробниками таких галузей як «Кераміка», «столові прибори», «пластик (кухонне приладдя)», «логістика», «порти», «транспорт», «ресторанний бізнес».

В 2016 році організатори розраховують на участь 600 португальських виробників з 28 галузей, що передбачає показ престижних марок та продуктів найвищої якості.

Постійний ріст та розвиток зміцнив репутацію заходу як найбільшої експозиції португальських продуктів в наступних напрямках: «вина», «безалкогольні напої», «риба та морепродукти», «м'ясо та м’ясна гастрономія», «молочні продукти та сири», «кондитерська продукція», «фрукти», «овочі», «біо-продукти», «гамма гурме», «оливкова олія».

Більш детальна інформація – на сайті http://www.sisab.org.

За додатковими питаннями звертайтесь до організаторів за тел.: +351210347247 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "