oae-1Сьогодні необхідність диверсифікації ринків є не просто важливим, а першочерговим завданням українських товаровиробників.

Особливо привабливим в цьому питанні є азійський ринок. Адже вітчизняні товари є якісними та достатньо адаптованими до традицій споживання східних країн.

Щоб допомогти бізнесу Кіровоградської області та налагодити нові контакти, Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко наразі здійснює діловий візит до Об’єднаних Арабських Еміратів, у рамках якого відвідала Міжнародну будівельну виставку "The Big 5".

Ця виставка є однією з найпотужніших спеціалізованих заходів будівельного профілю у Східному регіоні. Цього року вона проходить 23-26 листопада 2015 року та зібрала більше 3 000 експонентів з 63 країн світу.

Вони презентують свою продукцію, розробки та інновації за цілою низкою напрямків, зокрема "швидкомонтовані будівлі", "бетонні та супутні товари", "будівельні інструменти", "металеві та алюмінієві вироби", "ліфти та ескалатори", "електричні системи", "системи кондиціонування", "вікна та двері", "ванні кімнати та кухні" тощо.

        

Формат заходу передбачає проведення 75 безкоштовних семінарів для всіх бажаючих. Тому "The Big 5" - це не тільки ефективний майданчик для налагодження співпраці із закордонними партнерами, а й місце презентування новинок, світових трендів та обміну досвідом у будівельній галузі.

Більш детально про виставку можна ознайомитись на сайті - https://www.thebig5.ae/

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "