19 серпня, у День пасічника на території Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати відбувся медовий ярмарок.

Організаторами ярмарку виступили Центр інформаційної підтримки бізнесу, заснований при Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті у рамках ініціативи Європейського Союзу "EU4Business" за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, обласна державна адміністрація, обласна рада та Міська рада міста Кропивницького.

Відкривали торгівлю президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін та міський голова м. Кропивницького Андрій Райкович. До привітань приєднався і Академічний театр музики, пісні і танцю “Зоряни”.

Звертаючись до учасників та гостей ярмарку під час офіційного відкриття, президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко привітала усіх бджолярів із професійним святом, та подякувала їм за нелегку працю.

«Вже багато років Палата є креативним майданчиком для практичних тренінгів, фінансових і юридичних консультацій, надання послуг у сфері імпорту продукції. Безліч разів ми виступали організаторами та партнерами бізнес-форумів, конференцій та семінарів для підприємців. А сьогодні торгово-промислова палата вперше стала майданчиком для торгівлі та тематичної виставки декоративно-ужиткового мистецтва. Наше гасло – сила в дії! Ми завжди готові надати допомогу і великому і малому підприємцю, щоденно підтримувати вас і добрим словом і корисною справою!», - наголосила вона.

Також Ірина Саєнко нагадала, що КРТПП є постійним благодійником, що готовий допомагати не лише бізнесу. Тож під час відкриття ярмарку вона передала свіжий мед для дітей, що проходять лікування у дитячий обласній лікарні, розміщеній по сусідству із ярмарком.

Свою продукцію представили 25 пасічників Кіровоградщини. До продажу пропонували мед, крем-мед, пилок, прополіс, горіхи з медом, медові напої, свічки, варення, медові хлібобулочні вироби, продукцію для фітотерапії, технічні засоби для бджільництва, а також фрукти.

На початку ярмарку усі товари освятив священнослужитель Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви митрофорний протоієрей Петро Сидора.

Жителі міста мали гарну нагоду закупити у свято Спаса медові продукти безпосередньо від виробника: якісну, перевірену, за привабливою ціною.

Окреме місце посіла локація декоративно-ужиткового мистецтва, де 17 майстрів Кіровоградщини презентували тематичні вироби з дерева, лози, бісеру, а також тканні вироби - гобелени, килими, ляльки, сумки та продукцію гончарства.

А справжню втіху дітлахам подарувала розміщена на ярмарку фотозона, розроблена майстрами у самобутньому українському стилі.

Усі учасники ярмарку отримали дипломи від організаторів та, що найважливіше, вдячність від покупців.

Загальна торгівельна площа ярмарку склала більше 1800 кв. м. Особливу увагу організатори приділили додержанню вимог адаптивного карантину. Вхід на територію ярмарку був можливий тільки у захисних масках, після проходження процедури скрінінгу. Дезінфектори для рук та одноразові рукавички розміщувались одразу при вході та по всій території ярмарку. А постійною вимогою до гостей ярмарку стало дотримання соціальної дистанції – 1,5 м.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "