Штучний інтелект стає все більше важливою складовою нашого повсякденного життя. Його використовують у різноманітних сферах, включаючи фінансування, охорону здоров'я, освіту, транспорт тощо. Питання використання штучного інтелекту у бізнесі було основою дискусій під час онлайн практикуму.

Разом з Денисом Купрашем, досвідченим бізнес-консультантом, учасники практикуму розглянули практичні кроки інтеграції штучного інтелекту у системи продажів, обговорили підвищення продуктивності та збільшення конкурентоспроможності власних компаній. Участь взяли понад 30 представників малого та середнього бізнесу.

Тренер розповів про можливості аналізу рекламних компаній за допомогою штучного інтелекту, про аналіз клієнтської бази, створення та ведення чатботів за допомогою ШІ, інтеграцію штучного розуму в CRM системи, показав окремі налаштування сервісів штучного інтелекту.

Після закінчення семінару учасники поділилися думками про важливість проведення таких заходів та ефективність інструментів, які їм були представлені.

Для тих, хто не зміг приєднатися до вебінару, опубліковано його запис: https://youtube.com/live/Glrm-vfmP0U?feature=share

Захід проведено Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», який втілюється за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

1004 11004 2

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "