Сьогодні бізнес потребує кваліфікованих працівників. Чимало роботодавців організовує навчання на виробництві, навчає на робочих місцях. Результати такого навчання потребують належного документального підтвердження і визнання державою.

Два роки тому в Україні розпочали роботу перші кваліфікаційні центри. Сьогодні працює майже 50 таких центрів. Їх акредитацію здійснюють експерти Національного агентства кваліфікацій.

03 квітня 2024 року віцепрезидента Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Людмилу Солонар включено до Реєстру експертів з акредитації кваліфікаційних центрів. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Національного агентства кваліфікацій (рішення № 6, протокол № 13 (153).

Національне агентство кваліфікацій (НАК) – це головний державний колегіальний орган України з розробки, координації, супроводу, реєстру та іншої діяльності у сфері кваліфікацій, діє на стику декількох міністерств, громадських організацій, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства економіки України, Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні та Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

Колектив Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати щиро вітає Людмилу Солонар з обранням експертом з акредитації кваліфікаційних центрів та бажає подальшого професійного зростання.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "