Буревій, що пройшов над обласним центром 6 серпня приніс Кропивницькому чимало лиха. Значних пошкоджень зазнала Кіровоградська РТПП: частково зруйновано покрівлю, затоплено 2-й поверх, ушкоджено внутрішні електромережі, частина приміщень непридатна для роботи…

7З п'ятниці команда КРТПП разом із підрозділами ДСНС України в області ліквідовувала наслідки надзвичайної ситуації, намагаючись врятувати старовинну будівлю. У палаті побували голова обласної державної адміністрації Марія Чорна, голова обласної ради Сергій Шульга, начальник ГУ ДСНС в області Віталій Миронюк.

«Ми вдячні рятувальникам, за оперативно-надану допомогу, вдячні будівельникам, які допомагали зупинити протікання покрівлі. Незважаючи ні на що, Кіровоградська РТПП продовжуватиме працювати, надавати якісні послуги місцевому бізнесу. А медовий фестиваль, запланований на 19 серпня, відбудеться за будь-яких умов!», - наголосила президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко.

9Сьогодні висловлюємо щиру подяку рятувальникам – бійцям Головного управління ДСНС у Кіровоградській області.
Вже за кілька хвилин після початку буревію до КРТПП прибув загін ГУ ДСНС в області. Незважаючи на складні погодні умови, рятувальники вийшли на дах, де за допомогою підручних засобів, почали облаштовувати залишки конструкції захисною плівкою. До справи взялися усі, і рядові і офіцери. Роботи тривали до восьмої вечора. А вже у суботу зранку на вулиці Преображенській працювали знов: від знесених уламків покрівлі та зламаних гілок було розчищено двори дитячої обласної лікарні та регіональної торгово-промислової палати, із використанням автовишки плівку на даху було закріплено ззовні. Крім того, було виправлено частини зігнутої металочерепиці, що вкриває будівлю. Хід робіт у лікарні та КРТПП особисто оглянув полковник служби цивільного захисту, начальник ГУ ДСНС України в області Віталій Миронюк, який прибув на місце надзвичайної пригоди вже о 9-тій ранку.
10Роботи тривали до пізнього вечора. За їх результатом, наша споруда стала захищеною від несприятливих погодних умов та не становить небезпеки для пішоходів та автомобілів, що рухаються повз Кіровоградську регіональну торгово-промислову палату.
Вдячність нашого колективу бійцям ДСНС України в області, які рятували будівлю, та особисто Віталію Миронюку, важко висловити просто словами. Впевнені, що із такими самовідданими фахівцями-рятувальниками, Кіровоградщина здатна подолати наслідки будь-яких погодних умов у найкоротші терміни. Знаємо, що наші рятувальники – завжди поруч. Зичимо їм здоров’я, благополуччя та якомога меншої кількості надзвичайних ситуацій.

 

1 2 453     

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "