На запрошення президента Кіровоградської РТПП Ірини Саєнко на Кіровоградщині із робочою поїздкою перебуває виконавчий директор Ukraine Invest Сергій Цівкач.
2809 4В межах поїздки відбулася зустріч посадовця із головою Кіровоградської ОДА Марія Чорна та Іриною Саєнко для обговорення нових можливостей залучення інвестицій в регіон та підготовки інвестиційних проектів.
Під час зустрічі сторони окреслили перспективні шляхи для посилення співпраці у сфері smart-спеціалізації. Сергій Цівкач також розповів про наявні стимули закону щодо державної підтримки проектів із значними інвестиціями та можливості, якими можна скористатися для розвитку регіону.
2809 15Сьогодні ж Сергій Цівкач разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні паном Мареком Шафіним та головою Кіровоградської обласної ради Сергієм Шульгою ознайомились із виробничими можливостями одного з флагманів машинобудування області, члена Кіровоградської РТПП, ПАТ «НВП «Радій». Гостям представили продукцію підприємства для атомної енергетики та вуличного освітлення.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "